Huviloiden tiedot


Kaksi ISI-Kiinteistöt Oy:n (ISI-KOY) omistamaa viiden tähden tilavaa hirsilamellihuvilaa Pielisen rannalla Kolilla, 80 km Joensuusta. Huvilat nimeltään Kainalolahti (huvila 1) os. Länsirannantie 22 ja Kainaloranta (huvila 2) os. Länsirannantie 24, 83960 Koli. Huvilat ovat Itä-Suomalaisten insinööriyhdistyksien rakennuttamia ja niiden omistuksessa. Huviloita vuokraavat myös yleisesti VisitKarelia Sales Oy (ent. Karelia Expert Matkailu Oy) ja Lomarengas Oy. ISI-Kiinteistöt Oy käyttää e.m. yrityksien kanssa yhteistä reaaliaikaista varausjärjestelmää, jolloin tieto hyväksytystä varauksesta saadaan välittömästi ja pitävästi verkkovarauskalenteriin.

ISI-Kiinteistöt Oy vuokraa etupäässä omistajayhteisönsä sekä Insinööriliitto yhteisön jäsenille suoraan itse määrittämillään alennuksilla ja muilla myyntiehdoillaan seuraavilla sivuilla olevilla esitetyin tiedoin. Asiakkaalle on mahdollista tarkistaa itse suunnittelemansa ajankohdan varausmahdollisuutta ja tehdä sitten varaus ISI-KOY:n alennuksilla suoraan ISI-KOY:ltä, jäljempänä mainituilla tavoin.

Huvilat sijaitsevat Pielisen rannalla (kts. kartta seur sivuilla), jossa kesällä on hyvät kalastusmahdollisuudet. Huvilan vuokraan sisältyy soutuvene ja liivit.  Pienitehoisen perämoottorin (2, 5 hv) voi vuokrata kohtuullista korvausta vastaan. Huviloissa on oma kivikkoranta, jossa laituri. Lisäksi on erillinen, hiekkapohjainen uimaranta pienessä lahdessa n.110 m päässä, yhteinen viereisen toisen ISI-KOY:n huvilan kanssa.

Talvella mahdollisuus pilkkimiseen, murtomaahiihtoon Kolin alueella ja lasketteluun Lomakolin sekä Ukko Kolin rinteillä. Lomakolin rinteille on matkaa n. 5 km ja Ukkokolin ala-asemalle n. 6,5 km. 

Oleskelu- ja saunatiloissa lattialämmitys, makuuhuoneissa erilliset asiakkaan säädettävät, kiinteät sähkölämmittimet. Huvilaa kiertää iso terassi (46 m²). Huvilassa olohuone-keittiö, divaanivuodesohva, 3 makuuhuonetta 2 vuodetta/huone, kaksi lisävuodetta joko sohvalla tai lisäpatjalla, kodinhoitohuone-pukuhuone, pesuhuone, sähkösauna. Erillinen oma puulämmitteinen hirsinen rantasauna, jossa puku-/takkahuone. Rantasaunaan kantovesi järvestä tai porakaivovesi huvilasta. Rantasaunassa ei ole lämmitystä mutta sitä voi käyttää myös talvella kun lämmittää itse. Vedet pitää poistaa astioista käytön jälkeen.

Varustus:

  Sähköhella
  Jääkaappi ja pakastin

  Lattia-, sähköpatteri-, lisälämmitys/jäähdytys ilmalämpöpumppu

  Varaava takka

  Kylmä ja lämmin vesijohto
  Suihku
  2 wc
  Mikroaaltouuni
  Astianpesukone
  Pyykinpesukone
  Vaatteiden kuivauskaappi

  TV, DVD-soitin, CD-soitin

  Pallogrilli

Etäisyydet:

  Ravintola 10.0 km
  Kauppa 7.0 km 
  Hiihtokeskus, ala-asema 6.5 km
  Hoidetut ladut 5.0 km, latujen pituus 50.0 km
  Naapuri 50 m

Maksulliset lisäpalvelut Insinööriliiton jäsenille varauksen yhteydessä:
Loppusiivous ( á 80.00 € )
Liinavaatteet (alus-, pussilakana, tyynyliina, iso-, pieni pyyhe) pinossa ( á10.00 € )
Liinavaatteet pedattuina ( á 14.00 € )

WLAN (WiFi) nopea valokuituverkko, salasana (12.00 €)

Perämoottori, Suzuki 2,5 hv/4-tahti (60,00 € /vko, 30,00 € seuraavat). Ensimmäiseen vuokraviikon hintaan kuuluu perämoottorin asennus veneeseen, tankki täyteen (1L) sekä n. 4L lisäastia. Kulutus 1L/h.

 

 8.7.18/MJK